top of page

BOOK TEAMBUILDING NÅ

Lange dager i høstmørket? Har du lyst til å ta med gjengen din på noe helt nytt som vil øke samholdet og senke stresset hos hele teamet? Er dere et idrettslag, en bedrift eller en vennegjeng? Badepsykologen tilpasser for dere!

TEAMBUILDING MED BADEPSYKOLOGEN

Forskning viser at bading i kaldt vann kan gi effekter på helse, motivasjon, selvtillit, prestasjon, stressmestring og emosjonelt velvære. I tillegg kan én mulig effekt kan være at vi blir bedre på å tåle stresset vi daglig utsettes for.

 

Badepsykologen ønsker at denne gavepakken skal bli virkelig for så mange som mulig, og ønsker derfor å invitere deg og teamet ditt til en kveld i badstue hvor dere får mulighet til å bade i kaldt vann samtidig som dere lærer relevante tips og triks for å ivareta den psykiske helsen i det dere står i. Fordi alle team er ulike kan foredraget tilpasses deres ønsker og behov både med hensyn til tema og varighet.

 

Booking av teambuilding skjer på vegne av din gruppe, slik at tidspunktet du velger vil være reservert eksklusivt for din gruppe. 

badstue
Caroline-3252.jpg
bottom of page